Guanyadors del premi TalenTIC 2021

Miruna Andreea Gheata, del Màster en Sistemes Intel·ligents de la UIB, guanya el premi TalenTIC Balears 2021

Aquest dijous, 2 de desembre, ha tingut lloc la sisena edició dels premis TalenTIC, convocats per la consultora tecnològica Inetum (abans Gfi i IECISA) i la Universitat de les Illes Balears (UIB), per a treballs de fi de grau i treballs de fi de màster sobre aplicacions innovadores.

L’objectiu dels premis TalenTIC és incentivar la innovació tecnològica en l’àmbit acadèmic i premiar l’esforç i la dedicació dels alumnes que hagin fet treballs de fi de grau o fi de màster a partir de tecnologies de la informació i la comunicació innovadores.

El projecte guanyador de l’edició d’enguany és el de Miruna Andreea Gheata, estudiant del Màster en Sistemes Intel·ligents, amb el treball de final de màster titulat Automatic text summarization using a filter-based approach. Els tutors del treball són els professors Xavier Varona Gómez i Joan Francesc Huguet García.

El segon premi ha estat per a Miquel Albertí Pons, alumne del grau d’Enginyeria Informàtica, amb el treball Uso de Machine Learning para diagnosticar pacientes con COVID a partir de muestras de sangre. El tutor del treball és Gabriel Moyà Alcover.

Ambdos projectes han estat dirigits per membres de la unitat. Amb aquest premi és el sisè any consecutiu que guanyen treballs dirigits per membres d’UGIVIA.

Enhorabona als premiats!